Ulvo / Hole / Haltli

Andreas Ulvo er en særdeles aktiv pianist og komponist som ved siden av sine egne solo-prosjekter jobber med flere fremstående norske artister innen sjangerne jazz, pop og rock. Han er sentral i Eple Trio, i Karl Seglem og Mathias Eick sine prosjekt, og han har samarbeidet med Ingrid Olava, Frida Ånnevik og Solveig Slettahjell for å nevne noen få. Ulvo har gitt ut to egne solo-album og han har bidratt på mange fonogram-utgivelser de siste ti årene. Andreas jobber også som fotograf og har spesialisert seg på artist og band-foto.

Sigurd Hole har studert ved Norges Musikkhøgskole, hvor han i 2008 fullførte sin mastergrad i jazz/improvisert musikk. Han er kjent fra band som Eple Trio, Tord Gustavsen quartet, Karl Seglem acoustic quartet og Jon Eberson Group. I 2014 skrev han på bestilling fra Musikk i Hedmark verket "Lyden av Prøysen" sammen med pianist Helge Lien. Hole har medvirket på et tredve-talls plateutgivelser de senere årene, og har et særegent sound hvor norsk folkemusikk er en viktig inspirasjon. I tillegg til utøvende virksomhet underviser han i kontrabass, samspill og improvisasjon ved Norges Musikkhøgskole.

Frode Haltli er en av norges fremste utøvere på akkordeon med en lang rekke priser og CD-utgivelser. Han har også komponert egen musikk og er aktiv i en rekke fremtrendende ensembler innen folk, jazz og samtidsmusikk der Poing og samarbeidet med saksofonisten Trygve Seim må nevnes. Frode Haltli underviser også i akkordeon ved Norges musikkhøgskole, der han selv tok sin utdanning.

Utgjevingar