Fjelljazzorkesteret

Bli med i Fjelljazzorkesteret!
Nasjonal jazzscene og Den norske turistforening inviterer til deltagelse i Fjelljazzorkesteret 2017. Fjelljazzorkesteret tilbyr  improvisasjonsopplæring for ungdom i alderen 14-20 år. 
Målet er å gjøre unge fortrolig med improvisasjonsmusikk og gode naturopplevelser samtidig som de får gode musikalske opplevelser. 
Deltagerne skal ikke bare spille noe andre har laget, men være med på å skape musikken selv.


Organisering og gjennomføring
Vi inviterer deg til fjells for samspill og naturopplevelser før vi holder konsert i Oslo høsten 2017

Fredag 13.10 til mandag 16.10.2017 på Sota Sæter i Skjåk/Breheimen

Konsert på Nasjonal Jazzscene Tirsdag 17.10.2017

Deltageravgiften på kr. 2 500.- dekker kursavgift, reise fra/til Oslo og opphold på Sota Sæter.
 

Sota Sæter ligger vakkert til ved innfallsporten til Breheimen nasjonalpark, og er et fantastisk sted å være i flere dager. 
Sota Sæter ligger ca. 5,5 timers reisetid fra Oslo. Så langt det lar seg gjøre reiser noen i samlet flokk (detaljert informasjon kommer).

Les om Sota Sæter 
 
Hvem kan delta
Musiserende ungdom i alderen 14 - 20 år er velkommen; korps- og storbandmedlemmer, kulturskole- og musikklinjeelever, samt alle som ønsker å lære mer om improvisasjon. - Vi spisser kursopplegget mot blåsere og trommeslagere: Spiller du et annet instrument eller synger kan du selvsagt melde deg på.
Du må da være forberedt på å jobbe mye med stemmen, et ur-blåseinstrument og/eller som rytmedoktor!
- Du trenger ikke ha spilt jazz eller improvisert tidligere, men du må være interessert i å lære det.

Musikalske ledere 
Karl Seglem - komponist, poet, tenorsaksofonist og bukkehornist og Terje Isungset - perkusjonist som også spiller på is, glass, pinner, stein, munnharpe og bukkehorn, er  musikalsk ansvarlige og har hovedansvaret for å utarbeide musikalsk innhold i prosjektet. To av våre fremste improvisasjonsmusikere og formidlere som begge har latt seg inspirere nettopp av naturen. De vil gi en ny generasjon musikanter inspirerende naturopplevelser. Les om Karl Seglem her og Terje Isungset her Samarbeidspartnere


Nasjonal jazzscene er Norges hovedscene for jazzmusikk og jazzmiljøets naturlige samlingspunkt med scenen "Victoria" i Karl Johans gate. Her presenteres norsk og internasjonal kvalitetsjazz inntil fem dager i uken. 
Den Norske Turistforening (DNT) - Norges største friluftslivsorganisasjon, som har en visjon om å gi alle «naturopplevelser for livet». De ser betydningen av å kombinere gode opplevelser i naturen med gode kulturelle opplevelser både som inspirasjon og rekreasjon.

Kontakt

Har du spørsmål, kontakt

Tone Germaine Martinsen

913 91 691

eller

Karl Seglem

924 56 269

fjelljazzorkesteret@norcd.no